Partners en business friends

Ruim 13.000 particuliere donateurs en Business Friends delen de ambitie van KidsRights en maken deze financieel mogelijk. KidsRights werkt daarnaast samen met een aantal vooraanstaande partners, die het werk van KidsRights steunen, inhoudelijk en/of financieel.


“KidsRights kan haar goede en broodnodige werkzaamheden niet uitvoeren zonder de juiste partners. Het is een organisatie die haar partners waardeert en meer dan voldoende geeft om van een echte samenwerking te kunnen spreken.” - Erik Geerling, Managing Partner NautaDutilh
 

Onze Partners

 

Nationale Postcode Loterij
Postcode LotteryKidsRights heeft in 2017 een schenking ontvangen van de Nationale Postcode Loterij voor versterking van de positie van kwetsbare kinderen. De Nationale Postcode Loterij laat met deze schenking zien dat ook zij de kracht van kinderen erkent in het realiseren, promoten en naleven van kinderrechten. KidsRights heeft de bijdrage onder meer gebruikt om het TogetherforKidsRights platform te realiseren.

 

ABN AMRO
ABN AMROABN AMRO is de hoofdsponsor van de Kindervredesprijs. De bank ondersteunt deze prijs financieel, maar ook met honderden medewerkers die vrijwillig KidsRights ondersteunen. 

 

af Jochnick Foundation
Af Jochnick FoundationDe af Jochnick Foundation stelt vanaf 2015 het Kindervredesprijs-projectfonds beschikbaar, waaruit lokale initiatieven worden gefinancierd rondom het thema van de winnaar van de Kindervredesprijs. 

 

NautaDutilh
Nauta DutilhNautaDutilh is sinds april 2014 de juridische partner van KidsRights. NautaDutilh ondersteunt KidsRights met financiële support, pro-bono juridische dienstverlening en met inzet van vrijwilligers. Medewerkers van NautaDutilh zetten zich bijvoorbeeld in om aan de hand van het Kinderrechtenlespakket gastlessen te geven in Nederland over kinderrechten. 

 

 

Nickelodeon International 
Together for Good logoIn 2018 hebben Nickelodeon International en KidsRights hun krachten gebundeld voor een wereldwijde campagne. Door de verhalen van Internationale Kindervredesprijs winnaars en genomineerden te vertellen, inspireert de campagne kinderen over de hele wereld om changemaker te worden. Korte filmpjes, waarin telkens een ander bijzonder kind centraal staat, laten zien dat iedereen een changemaker kan zijn - zelfs op jonge leeftijd. De campagne wordt uitgezonden in meer dan 100 landen wereldwijd.

 

World Press Photo
World Press PhotoSinds juli 2016 werken Stichting World Press Photo en Stichting KidsRights samen in de expositie ‘The International Children’s Peace Prize’ een speciale expositie naast de wereldwijd rondreizende World Press

 

KidsRights is trots ook samen te mogen werken met


World summit nobel peace laureatesISSuniversiteit leidenerasmus school of economics

 

 

 

 

Business Friends

De Business Friends is een groep betrokken ondernemers, die KidsRights steunt. De bijdragen van de Business Friends zijn van essentieel belang voor de organisatie van KidsRights en maakt de programma’s mogelijk. Business Friends van KidsRights verbinden zich voor minimaal 10.000 euro per jaar.
 

Van der Valk7 DaysKidsweekBeter

 


 

Top productionsXtanditMoving Mediablanco

 

 

 


Heeft u ook interesse in een samenwerking met KidsRights als Business Friend? Maak dan een persoonlijke afspraak met ons, via +31(0)20 225 82 25 of info@kidsrights.org.