“KidsRights gives a voice to the voiceless”

Desmond Tutu Image of Desmond Tutu Patron of KidsRights

121 inspirerende kinderen genomineerd voor Internationale Kindervredesprijs 2018

Lees het hier

Kinderen zijn changemakers

Wij maken kinderen sterk. Wij brengen kinderrechten wereldwijd onder de aandacht. Wij ondernemen actie, doen onderzoek en zorgen dat kinderen worden gehoord. Samen brengen wij de wereld in beweging.

Onze impact

Samen met kinderen brengen wij de wereld in beweging voor kinderrechten.

Sluit aan bij onze wereldwijde beweging!

Doneer

Kom in actie

 • Start je eigen actie
 • Word Business Friend
 • Steun met je aankoop
Kom in actie

Nieuws Meer nieuws

 1. 121 inspirerende kinderen genomineerd voor Internationale Kindervredesprijs 2018

  Vandaag presenteert KidsRights de 121 kinderen die zijn genomineerd voor de Internationale Kindervredesprijs 2018. De prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een kind dat zich op een bewonderenswaardige manier inzet voor de rechten van het kind. Dit jaar eert KidsRights aartsbisschop Desmond Tutu, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede en al tien jaar de officiële beschermheer van de Kindervredesprijs, door de ceremonie in Kaapstad in Zuid-Afrika te houden. Op 20 november reikt de aartsbisschop de prijs daar aan de winnaar uit tijdens een ceremonie die wordt bijgewoond door hoogwaardigheidsbekleders en de wereldpers.
  Lees het artikel
 2. De datum is bekend!

  Het is een waar genoegen en een eer om aan te kondigen dat de ceremonie van de Internationale Kindervredesprijs 2018 zal plaatsvinden op de Internationale Dag van de Rechten van het Kind, op dinsdag 20 november in Cape Town, Zuid-Afrika.
  Lees het artikel